Èxit del IV Festival de Biodanza de Barcelona

El passat 10 d’abril, unes 200 persones vam celebrar a Barcelona el Dia Mundial de la Biodanza. Fruit del treball d’organització col.lectiu vam poder celebrar aquesta gran festa.

 

Vaig tenir el privilegi d’escriure i fer la presentació d’aquest IV Festival. Vull compartir amb tots vosaltres el text i sobretot l’esperit de la Biodanza, el sistema afectiu i d’integració que ens convida a una manera d’estar en el món, cuidant el que ens envolta, generant vida.

 

"Benvinguts al IV Festival de Biodanza de Barcelona!

 

Som aquí perquè avui celebrem el Dia Mundial de la Biodanza. I així ho fan centenars de persones a d’altres ciutats d’Espanya.

 

Som aquí per celebrar que la Biodanza ens té el cor robat i que la vida, malgrat tot, és meravellosa.

Som un grup de facilitadores i didàctes de Biodanza Sistema Rolando Toro d’aquí, de Catalunya, que treballem i difonem la Biodanza i l’Educació Biocèntrica.

 

Cadascú de nosaltres ho fem en diferents llocs del país i oferint  tallers, grups regulars o bé amb grups específics des de l’acció social; també en empreses, o en l’àmbit educatiu, en escoles i instituts.

 

Cadascú dels organitzadors, (ens distingireu amb samarreta blava), anem difonent la Biodanza també en les nostres pròpies vides. Perquè la Biodanza ens ha atrapat, l’hem entès com quelcom més que un sistema fantàstic pel creixement personal, l’hem entès com una manera d’estar en el món, cuidant el que ens envolta, generant vida.

 

Tenim molt a agraïr-li al seu genial creador, el Sr. Rolando Toro, un home savi, amb una àmplia visió de l’ésser humà que als anys 60 va apostar per un món millor i perquè ens relacionéssim tots d’una manera més afectiva.

 

I així fou com va crear un sistema en el que,  través de l’encontre entre persones, de la música i del moviment, ens sensibilitzem amb el meravellós de la vida. I rescatem l’alegria, la creativitat, la capacitat de donar i rebre afecte, el gaudir de les petites i grans coses, com un camí cap a la salut.

 

La Biodanza ens fa més humans i millors persones. Ens posa la vida al davant i amb els nostres moviments i expressions l’anem descobrint, polint, acolorint.

 

No tingueu por els que veniu per primer cop i no sabeu què passarà. Aquí no hem vingut a jutjar-nos, no, sinó a mirar-nos amb el cor i veure la bellesa que tots i cadascú de nosaltres tenim dins. I us asseguro que avui sortirà. I entre tots ho farem preciós.

 

Deixeu-vos anar en la música, en les propostes que us direm, no cal que sapiguem ballar ni farem coreografies tots a una. Us convido a GAUDIR, a deixar-nos bressolar per aquest regal que avui ens hem fet.

 

Que comenci la festa de la Biodanza!!!"


Comparteix-lo!

Escribir comentario

Comentarios: 0